Reclamezuilen

Als je door Haaksbergen loopt of rijdt, is de kans groot dat je verschillende reclamezuilen tegenkomt. Dit zijn hoge borden langs de weg waarop bedrijven en organisaties hun producten of diensten aanprijzen. Deze reclamezuilen zijn een opvallende manier van adverteren en zijn populair bij lokale ondernemers.

Een blik op de reclamezuilen in Haaksbergen

Als je door Haaksbergen rijdt, kun je verschillende reclamezuilen tegenkomen. Zo is er een zuil te vinden bij de rotonde bij de Jumbo, waarop verschillende lokale bedrijven adverteren. Ook bij de ingang van het bedrijventerrein Twente is een grote reclamezuil te vinden, waarop bedrijven zichzelf kunnen presenteren aan voorbijgangers. Daarnaast zijn er nog diverse andere reclamezuilen te vinden verspreid over het dorp.

Maar niet iedereen is blij met de reclamezuilen. Sommige bewoners vinden ze bijvoorbeeld te opvallend of storend in het straatbeeld. Ook zijn er regelmatig discussies over de hoogte en grootte van de zuilen. Toch lijken de voordelen van de reclamezuilen op dit moment nog te overheersen en maken veel ondernemers er gebruik van.

Hoe werkt adverteren via een reclamezuil?

Als ondernemer kun je een advertentie plaatsen op een reclamezuil door contact op te nemen met de exploitant. Deze beheert de zuil en zorgt dat jouw advertentie wordt geplaatst. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende formaten en ontwerpen, afhankelijk van je wensen en budget. Het is ook mogelijk om meerdere advertenties op dezelfde zuil te plaatsen, waardoor je kosten kunt besparen en toch een groot publiek bereikt.

Naast het plaatsen van een advertentie is het ook mogelijk om een complete zuil te huren om jouw bedrijf te presenteren. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij de lancering van een nieuw product of bij een groot evenement in Haaksbergen.

De reclamezuilen in Haaksbergen zijn een opvallende manier van adverteren voor ondernemers. Door hun strategische locatie en de mogelijkheid om verschillende ontwerpen te plaatsen, zijn ze een effectieve manier om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten. Hoewel niet iedereen fan is van

de reclamezuilen, lijken de voordelen op dit moment nog te overheersen en maken veel ondernemers er gebruik van. Of je nu op zoek bent naar een restaurant, kledingwinkel of autogarage, de kans is groot dat je een reclamezuil tegenkomt die je op het juiste spoor zet.

Het is belangrijk om op te merken dat de gemeente Haaksbergen regels heeft opgesteld voor het plaatsen van reclamezuilen. Zo mogen de zuilen bijvoorbeeld niet hoger zijn dan 6 meter en moet er voldoende afstand worden gehouden tot andere objecten, zoals bomen en verkeersborden. Ook moet de exploitant van de zuil een vergunning aanvragen bij de gemeente en zijn er regels voor de grootte en de plaatsing van de advertenties.

Toch lijkt de populariteit van de reclamezuilen voorlopig nog niet af te nemen. Veel lokale ondernemers zien het als een goede investering om op deze manier hun doelgroep te bereiken. En zeg nou zelf, als je op zoek bent naar een bepaald product of dienst, is het toch handig om op deze manier op de hoogte te worden gebracht van wat er in Haaksbergen allemaal te vinden is?

Dus de volgende keer dat je door Haaksbergen rijdt of loopt, neem dan eens een kijkje bij de reclamezuilen. Misschien ontdek je wel een nieuwe favoriete winkel of restaurant, of kom je tot de ontdekking dat je al die tijd vlakbij een handige autogarage bent geweest. En wie weet, misschien besluit je zelf als ondernemer om ook een advertentie te plaatsen op een van de reclamezuilen in Haaksbergen.