I
N
F
O
banieren hengelo
banieren twente
goedkope banieren
goedkope reclame
goedkope reclameborden
goedkope spandoeken
goedkope spandoeken hengelo
goedkope spandoekframes
goedkope spanframes
reclame twente
spandoeken hengelo
spandoeken twente
gevelreclame hengelo
lichtreclame hengelo almelo enschede
reclame almelo
reclame enschede
reclame hengelo
lichtreclame hengelo
lichtreclame
goedkope lichtreclame

Aanleverspecificaties

 

Er zijn verschillende manieren om uw bestand(en) bij Visionflex aan te leveren:

E-mailen

U kunt uw bestand naar ons mailen: info@visionflex.nl. Uw bestanden worden dan handmatig gecontroleerd. Wij verzoeken u in uw email een duidelijke verwijzing te geven van de betreffende ordernummer. Als de bestanden om een of andere reden niet goed door de controle komen, wordt u hiervan per mail of telefonisch op de hoogte gebracht. Indien het bestand niet juist is zal dit consequenties hebben voor de levertijd.

 

We Transfer

U kunt uw bestanden ook aanleveren via We Transfer. Hier kunt u GRATIS bestanden tot 2 GB uploaden. Uw bestanden worden dan tijdens kantooruren semiautomatisch bij ons gecontroleerd. Wanneer de bestanden niet voldoen aan onze criteria wordt u hiervan op de hoogte gebracht via het e-mailadres dat bij ons onder uw account bekend is. Versturen van grote bestanden kan via: www.wetransfer.com

Visionflex kan niet aansprakelijk gesteld worden voor teleurstellend resultaat als gevolg van niet juist aangeleverde bestanden. Denk hierbij aan taal en/of spelfouten, onjuiste kleuren of kleuromzetting, rasters, verlooptinten etc. Zie hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

Bestanden kunnen worden aangeleverd in onderstaande bestandsformaten:

AI, EPS, PDF, PSD, JPG, TIF, andere bestanden in overleg.

We wijzen u erop dat alle bestanden met ingesloten lettertypes of met alle tekst in outlines/ contouren moeten worden aangeleverd. Indien u PSD bestanden wilt aanleveren dan verzoeken wij u dit per mail aan ons te sturen. Door het gebruik van lagen in een PSD bestand kan dit niet via ons uploadsysteem.

Als u uw bestand aanlevert gaat onze voorkeur uit naar een (certified) PDF. Indien u afbeeldingen gebruikt, raden wij u een resolutie van 300 dpi aan. Omdat wij weten dat dit niet altijd mogelijk is, hanteren wij een minimum van 150 dpi. Als uw afbeelding of bestand een mindere resolutie heeft van 150 dpi kan er niet scherp gedrukt worden. In de pdf is dit veelal te zien in uw ontwerp. Wilt u toch uw bestand met een lagere resolutie van 150 dpi aanleveren dat is dat uiteraard mogelijk.

Kleuren

Full color

Full color (4/0 – 4/4) bestanden moeten altijd worden opgemaakt in CMYK. Wij accepteren de volgende bestanden:

Note: U dient altijd bij full color drukwerk PMS kleuren omzetten naar CMYK.

De maximale kleurdekking bij full color drukwerk is ongeveer 300%. Wanneer u bijvoorbeeld zwart in full color opmaakt, let dan op dat zwart ook echt 100% zwart is en geen 100% cyaan, 100% magenta, 100% yellow en 100% black. Als zwart echt diep zwart moet zijn, voeg je 10% toe bij C, M en Y, dus dan krijg je: 10%C +10%M + 10%Y +100%K. Maar nooit voor zwarte teksten. Een mix van 400% (dus hoger dan 300%) kan vlekken en andere storende factoren in uw drukwerk veroorzaken. Aanbevolen wordt om niet meer dan 280% kleurdekking te geven bij CMYK. %C + %M + %Y + %K

PMS kleuren

Bestanden met een-, twee- of driekleuring drukwerk moet worden opgemaakt in PMS solid colors). Deze kleurcodes moet u meegeven in uw document. Wanneer er een “doorschijnende” kleur wordt toegepast, ofwel een bepaald percentage van de kleur, is het van belang te weten dat circa 10% de minimale doorschijnendheidfactor (opacity) is om garant te kunnen staan voor de drukkwaliteit. Wanneer u een tint van de kleur wordt toegepast, ofwel een bepaald percentage van de kleur, is het van belang te weten dat circa 10% de minimale waarde is.

Formaten en Snijmarges

Bestanden voor drukwerk dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. Houdt u hierbij rekening met 3 mm snijmarge/afloop aan alle zijden. We adviseren u binnen uw ontwerp altijd minimaal 3 mm binnen het netto formaat werkt zodat belangrijke teksten en/of afbeeldingen niet kunnen komen te vervallen.

 

Mocht u geen ontwerp kunnen aanleveren kan onze DTP’er een ontwerp maken tegen een vast uurtarief.

Indien u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.